Getuigenoproep poging woninginbraak


Getuigenoproep poging woninginbraak

Laatste update:
04-06-2016 | 10:26

Nieuwegein - Vrijdagavond 3 juni heeft een bewoonster van een woning aan de Schubertstraat twee inbrekers overlopen. Het tweetal is daarna gevlucht, de politie is op zoek naar getuigen.

Gisteravond was een vrouw in haar woning toen zij plotseling oog in oog stond met twee onbekende jongens. Zij bedreigden haar met een mes. De bewoonster verweerde zich, waardoor zij licht letsel aan haar handen opliep. Het tweetal is vervolgens gevlucht via de achterzijde van de woning.

Signalementen

Het zou gaan om twee jongens met een licht getint uiterlijk, beiden zijn lang en slank en zij droegen trainingspakken. De bovenkleding van beide jongens is van het merk Nike en een van hen droeg bovenkleding in de kleuren donkerblauw en wit.

Iets gezien?

Heeft u tijdens of voorafgaand aan de insluiping iets opvallends gezien in de omgeving van de Schubertstraat of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Meldt u zich liever anoniem, dan kunt u dat doen via 0800-7000 of
www.meldmisdaadanoniem.nl.