Notuleerservice Nederland winnaar 2016 in Notuleerservicebranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160607 -- Notuleerservice Nederland BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Notuleerservicebranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering. ‘Notuleerservice Nederland weet zijn diepgaande vakkennis uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Meesters in notuleren, zo noemt de organisatie zichzelf. Notuleerservice Nederland BV beschikt over een netwerk van 120 professionele notulisten, die op afroep worden ingezet voor het maken van verslagen. Onafhankelijke waarnemers die onderwerpen, standpunten en uitkomsten zorgvuldig vastleggen, zodat de opdrachtgever de bespreking efficiënt kan raadplegen, opvolgen en delen. Ook op het gebied van kwaliteit en service ligt de standaard hoog. Als enige in zijn soort is de onderneming ISO-gecertificeerd op het gebied van kwaliteitsmanagement, milieu en informatiebeveiliging. Notuleerservice Nederland BV (2000) is gevestigd in Rotterdam en opereert in heel Nederland.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Notuleerservice Nederland BV een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Notuleerservice Nederland, want men is continu bezig zijn diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van de klant.’

Strak georganiseerd
‘Bij een notuleerservice denk je al snel aan een stoffige omgeving met een paar dames die stenoteksten zitten uit te werken. Maar eenmaal aangekomen in het Brainpark Rotterdam zie je een ultramodern gebouw, en na binnenkomst kijk je verbaasd rond en vraag je je af of je wel op het juiste adres bent. Een hypermoderne kantooromgeving met tientallen medewerkers. Het lijkt wel een dealingroom van een internationale bank. Ongelooflijk hoe strak alles georganiseerd is. Echt indrukwekkend’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. 

Op technisch gebied is Notuleerservice Nederland de bedenker en ontwikkelaar van de zogenaamde encoder. Een apparaatje dat zowel beeld als geluid op zeer snelle en gebruikersvriendelijke wijze comprimeert en direct doorzendt naar de notulist om uit te werken. Deze eigen innovatie heeft inmiddels al veel klanten enthousiast gemaakt.

‘Efficiënte verslaglegging, geen taalfouten, altijd op tijd leveren en altijd streven naar de hoogste kwaliteit hebben ertoe bijgedragen dat Notuleerservice Nederland het zo goed heeft gedaan – en nog steeds doet. Al jaren achtereen groeit zij 15 procent per jaar in omzet en in opdrachten’, aldus de Nominatiecommissie. ‘De terechte branchewinnaar!’

Meer informatie: www.notuleerservice.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.