Wat vindt u van de Kadernota 2017? Vertel het de raad!


foto van kadernota

In de Kadernota 2017 geeft het college aan wat zij het komende jaar wil realiseren. Voordat de raadsleden beslissen over de voorstellen, kunt u maandag 13 juni hierover in gesprek met de zes Lochemse fracties. Dus: bent u een betrokken inwoner, werkt u in Lochem of bent u verbonden aan een
organisatie of belangenvereniging, dan zien we u graag op 13 juni!

Programma 13 juni

Op maandagavond 13 juni bent u vanaf 19.00 uur welkom in de centrale hal van het gemeentehuis van Lochem, Hanzeweg 8. We kiezen voor een vorm waarbij de raadsleden rondlopen en u hen direct kunt aanspreken. U bepaalt zelf met wie u in gesprek gaat!

Uiterlijk om 21.00 uur start het deel van het rondetafelgesprek, waarbij de raadsleden vragen kunnen stellen aan het college. Wilt u dit gesprek volgen, dan kunt u plaatsnemen op de publieke tribune van de raadszaal. Wilt u meepraten, dan kunt u contact opnemen met de griffier, telefoon (0573)
28 92 22 of kijken op www.lochem.nl, onder Bestuur > Gemeenteraad. Daar vindt u een aanmeldingsformulier. Wilt u de avond alleen bijwonen, dan kunt u gewoon binnenlopen.

Waar vindt u de Kadernota 2017?

De Kadernota 2017 vindt u op www.lochem.nl, onder Organisatie > Gemeentelijke financien > Kadernota.

Hoe verloopt de besluitvorming?

* Op 13 juni kunt u in gesprek met de raadsleden. Om zich goed te kunnen voorbereiden op het debat, zijn de raadsfracties benieuwd wat uw ambities zijn en of deze voldoende terug te lezen zijn in de Kadernota.
* Op 27 juni gaan de raadsleden met elkaar in debat.
* Op 4 juli neemt de raad een besluit over de Kadernota 2017. Bij de Kadernota kan de gemeenteraad het college opdracht geven om zaken uit te werken voor de begroting die in november 2016 wordt gepresenteerd.