Werkzaamheden Bildtijken van 13 t/m 17 juni


10-06-2016
" " Klik om te vergroten

In week 24, van 13 t/m 17 juni staan er werkzaamheden aan de Bildtdijken op het programma. De werkzaamheden vinden plaats overdag tussen 7.00 uur en 16.30 uur.

* Donderdag 16 juni

Oudebildtdijk
De rode slijtlagen (kantstroken) binnen de bebouwde kom van Westhoek, Nij Altoenae en Oudebildtzijl worden aangebracht. Daarnaast worden ook slijtlagen op alle kruisingen binnen en buiten de bebouwde kom aangebracht.

Vanuit Westhoek wordt richting Oudebildtzijl gewerkt met het aanbrengen van de kantstrook aan de zuidzijde van de weg. Daarnaast worden ook op alle kruisingen rode slijtlagen aangebracht. Hierna wordt vanuit Oudebildtzijl richting Westhoek aan de noordzijde van de weg de kantstrook
aangebracht.

* Vrijdag 17 juni
Oudebildtdijk
Het restant van de slijtlagen aan de Oudebildtdijk wordt aangebracht.

Nieuwebildtdijk
De rode slijtlagen (kantstroken) binnen de bebouwde kom van Nieuwebildtzijl en Zwarte Haan worden aangebracht. Daarnaast worden ook de slijtlagen op alle kruisingen binnen en buiten de bebouwde kom gelegd.

Vanuit Nieuwebildtzijl wordt richting Zwarte Haan gewerkt met het aanbrengen van de kantstroken aan de noordzijde van de weg. Met het werk mee wordt ook op alle kruisingen een rode slijtlaag aangebracht. Hierna wordt vanuit Zwarte Haan richting Nieuwebildtzijl de kantstrook aan de
zuidzijde aangebracht.

Afhankelijk van het weer

Bovenstaande werkzaamheden zijn sterk afhankelijk van het weer. Het kan dus zo zijn dat de werkzaamheden een of meerdere dagen opschuiven.

Niet parkeren op parkeerplaatsen en passeerstroken

Aanwonenden worden verzocht geen auto's te parkeren op de parkeerplaatsen en passeerstroken op de locaties waar de werkzaamheden plaatsvinden.

Verkeershinder

Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. Plaatselijk en bij korte afsluitingen van de kruisingen zal het verkeer worden geregeld door verkeersregelaars. Houdt u rekening met ernstige verkeershinder tijdens de werkzaamheden.

Voor de werkzaamheden in week 25 volgt in week 24 nader bericht.

Meer informatie

Indien u over deze werkzaamheden vragen en/of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen met de uitvoerder de heer A. Tuinman, 06-22 48 85 21 of de toezichthouder de heer J. Balk, 06-27 62 57 23.