Contact over ongeluk F-5 in Bitgum


Contact over ongeluk F-5 in Bitgum
10-06-2016
[IMG] Klik om te vergroten

Heeft u als bewoner van Menameradiel vragen met betrekking tot het neerstorten van de F-5 gisteren in Bitgum? Dan graag uw aandacht voor het volgende:

Menameradiel

De gemeente Menameradiel is vrijdag 10 juni 2016 vanaf 9.00 uur bereikbaar voor eventuele vragen van bewoners van Menameradiel op het telefoonnummer 0518-45 2900. Kijk ook op onze website www.menameradiel.nl voor de laatste informatie of stuur uw vraag naar gemeente@menameradiel.nl.

Luchtmachtdagen

Gaat uw vraag over de luchtmacht of de luchtmachtdagen? Dan kunt u het beste bellen met de Vliegbasis Leeuwarden, telefoon: (058) 234 69 11. U kunt uw vraag ook kwijt via het online contactformulier.

Berging

Wilt u iets weten over de berging van het neergestorte toestel? Dan kunt u het beste bellen met de publieksvoorlichting van het ministerie van Defensie. De publieksvoorlichting is ondergebracht bij Informatie Rijksoverheid. U kunt uw vraag telefonisch stellen via het 4-cijferig telefoonnummer
1400. Of kijk op de website https://www.defensie.nl/organisatie/luchtmacht voor meer informatie.

Waterschap

Heeft u een vraag over de waterkwaliteit (of met betrekking tot het water) op de locatie van het ongeluk, dan verwijzen we u door naar Wetterskip Fryslan: 058- 292 2222. U kunt uw vraag ook kwijt via het online contactformulier: https://www.wetterskipfryslan.nl/formulieren/e-mailformulier.

Social Media

Houd ook social media in de gaten, hier wordt actuele informatie verzonden:

* Gemeente Menameradiel: @Menameradiel
* Vliegbasis Leeuwarden: @VlbLeeuwarden