Getuigenoproep overval drogist


Getuigenoproep overval drogist

Laatste update:
10-06-2016 | 10:52

Zeist - De recherche roept getuigen op die mogelijk iets gezien of gehoord hebben bij een overval op een drogist op het Emmaplein donderdag 9 juni.

Die ochtend rond 09.30 uur kwam een gemaskerd persoon de winkel binnenlopen met een op een vuurwapengelijkend voorwerp. De overvaller bedreigde het aanwezige personeel en eiste geld. Na een greep uit de kassa verdween de overvaller weer en rende weg in de richting van de Torenlaan. Bij de
overval raakte niemand gewond. Meerdere politieagenten zochten in de omgeving naar de dader. Ook een politiehelikopter werd daarbij ingezet. Ondanks een lange zoekactie werd de dader niet gevonden.



Signalement

Het is goed mogelijk dat de dader een vrouw was, echter kan dat niet met zekerheid worden vastgelegd omdat de dader een masker droeg tijdens de overval. De overvaller was ongeveer 1.70 meter lang, had een normaal postuur en was geheel in het zwart gekleed. Zwarte lange broek en zwart vest met
capuchon. Tevens droeg de dader halfhoge zwarte schoenen met een glimmende neus.



Markt

Omdat er die ochtend markt was, waren er veel mensen op de been in het centrum van Zeist. De recherche vermoedt dat de dader tussen het winkelend publiek moet zijn opgevallen, aangezien het een zomerse dag was. Heeft u de dader gezien, met of zonder masker, of weet u meer over de vluchtroute?
Neem dan contact op met recherche Zeist via 09008844, of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.