Politie onderzoekt zware mishandeling


Politie onderzoekt zware mishandeling

Laatste update:
10-06-2016 | 13:15

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Gilze - De politie onderzoekt een zware mishandeling, waarbij een 27-jarige man uit Breda gewond raakte. De toedracht van het geweld is nog onduidelijk en de recherche zoekt getuigen.

Het slachtoffer werd zondagavond 29 mei 2016 door vermoedelijk twee daders mishandeld. Dat gebeurde rond 22.45 uur in de omgeving van de vliegbasis Gilze-Rijen. De man liep daarbij zware verwondingen op in zijn gezicht, waaronder een gebroken oogkas. Hij meldde zich diezelfde avond bij het
politiebureau. Vanwege zijn verwondingen werd hij meteen per ambulance naar het ziekenhuis werd overgebracht. De man is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen.

De politie onderzoekt de toedracht van het geweld en is daarbij op zoek naar getuigen. Hebt u zondagavond 29 mei iets bijzonders of afwijkends gezien in de omgeving van vliegbasis Gilze-Rijen? Of weet u meer over de toedracht en het motief van deze zware mishandeling? Neem dan contact op met
de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, maak dan gebruik van de tiplijn 0800-7000 of de website van Meld Misdaad Anoniem.