Startbijeenkomst over duurzaamheid goed bezocht


[IMG]

Cartoonist Maarten Melis maakte tijdens de startbijeenkomst tekeningen

10-06-2016

Donderdag 9 juni vond in de Raadzaal een inspirerende startbijeenkomst over duurzaamheid plaats. We hebben bekende, maar ook minder bekende gezichten mogen begroeten. Er ontstonden leuke discussies en er is veel enthousiasme om samen met de gemeente aan de slag te gaan.

Wat gaat er de komende tijd gebeuren?

We gaan een overzicht maken van alle ideeen die we uit de bijeenkomst hebben gehaald. Alle ideeen koppelen we terug aan iedereen die gisteren aanwezig was en delen we ook via het online platform www.hetgebeurtinjebuurt.nl.

De zomervakantie komt eraan. Dat betekent niet dat we stil gaan zitten. De komende periode tot september gaan we gebruiken om nog meer op te halen uit de gemeenschap. Door bijvoorbeeld bij mensen, clubs, scholen en evenementen langs te gaan en het gesprek met elkaar aan te gaan over
duurzaamheid. Alle informatie delen wij via www.hetgebeurtinjebuurt.nl en direct met de mensen die zich hebben aangemeld voor een werkgroep.

Aan de slag!

We gaan met vier werkgroepen aan de slag:

1. Samen leven in Boxtel
2. Energiek leven in Boxtel
3. Ondernemend leven in Boxtel
4. Groen leven in Boxtel

De eerste werkgroepbijeenkomsten vinden plaats op 12, 14, 15 en 19 september. Meer informatie hierover volgt later.

Aanmelden voor een werkgroep?

Kon u niet bij de bijeenkomst aanwezig zijn maar wilt u zich wel aanmelden voor een werkgroep? Dat kan! Stuur dan een e-mail naar Maaike de Wijk: m.d.wijk@mijngemeentedichtbij.nl.

Ook als u nog voorbeelden heeft van mooie initiatieven of ideeen kunt u contact opnemen met Maaike de Wijk.

Gerelateerd:

* Doorgaan met duurzaamheid
* Praat en denk mee over opstellen nieuw duurzaamheidsbeleid!