Vragen over boventalligheid?


Vragen over boventalligheid?

Geplaatst op 10 juni 2016
Heb jij vragen over je komende boventalligheid? Je rechten en plichten, wat is een ingrijpend gewijzigde functie en vele andere vragen? Kom dan naar een van de bijeenkomsten van De Unie en neem je collega's mee.

Vivat heeft onlangs aangekondigd dat tussen nu (2016) en drie jaar 900 tot 1200 banen zullen verdwijnen. Hiermee zien we de trend in de financiele sector helaas doorzetten.

Er is met Vivat afgesproken dat in dit jaar alle boventalligheid zal plaatsvinden, zodat iedereen onder het huidige sociaal plan valt. Ook hebben we aangedrongen op voldoende inzet van Vivat om dit mogelijk te maken. De adviesaanvragen volgen elkaar nu snel op en we hopen dat een en ander snel
duidelijk is zodat iedereen weet waar men aan toe is.

Wij kunnen ons voorstellen dat er veel vragen zijn over het sociaal plan. Bijvoorbeeld: Wanneer wordt je boventallig? Wat is een vervallen of ingrijpend gewijzigd functie? En wat zijn je rechten en plichten tijdens de zoektermijn? Daarom komt De Unie weer bij je langs. Ik zal dan een korte
uitleg geven over het sociaal plan en beantwoord je je vragen.

Deze keer neem ik een collega mee. Hij zal een uitleg geven over de start van een netwerk voor Unie leden. Tijdens de bijeenkomst zal hij dit aan jullie presenteren.

Verspreid op een aantal in house locaties hebben we bijeenkomsten gepland om elkaar te spreken.

Helaas kunnen we geen koffie of thee voor je aanvragen. Ook is het niet mogelijk om in Utrecht een zaal te reserveren. Dus kom zoveel mogelijk naar een andere locatie en neem vooral je collega's mee. Zij zijn, ook als ze geen lid zijn, van harte welkom!

Ik hoop jou en je collega te ontmoeten op een van de bijeenkomsten !!!

21 juni 2016 Alkmaar 11.30 -12.30 uur Kruseman v Eltenweg Alico kamer (A.00)
22 juni 2016 Amstelveen 11.30 -12.30 uur Burgemeester Rijnderslaan 7 Vergaderkamer 0.08 (00)
23 juni 2016 Zoetermeer 11.30 -12.30 uur Burgemeester Rijnderslaan 7 Nachtrisico kamer (A.01)


Als je vragen heb kunt je de Unie-belangenbehartiger Harma Pethke altijd mailen of bellen 06 - 52522056

Informatie

Sectoren: Finance
Geplaatst in: O-I Manufacturing