Nieuwe projectmanager A27 Houten-Hooipolder | Rijkswaterstaat

Met de ondertekening van het ontwerptracebesluit (OTB)/milieueffectrapportage (MER) en ontwerpsaneringsplan (OSP) voor de aanpak van het traject Houten - Hooipolder op de A27 breekt een nieuwe fase in het project aan.

Een goed moment voor projectmanager Hans Latour om het stokje over te dragen aan zijn opvolger Marc Lentjes. Hans Latour was sinds 2008 projectmanager en onder zijn leiding zijn de Verkenning en het OTB/MER en OSP afgerond.

Nu de Minister haar handtekening heeft gezet onder het OTB/MER en het OSP gaat het project een nieuwe fase in waarin de aanbesteding, contractering en uitvoering centraal staan, naast een zorgvuldige afronding van de planuitwerkingsfase tot een tracebesluit en saneringsplan.

Marc Lentjes heeft veel ervaring met de uitvoering van grote projecten binnen Rijkswaterstaat. Zo was hij onder meer als projectmanager verantwoordelijk voor de realisatie van het nieuwe Maximakanaal en een wegenproject in het voormalige programma Spoedaanpak Wegen. Dankzij deze ervaring is het project A27: verbreding traject Houten-Hooipolder in deze fase bij Marc in goede handen.