Inloopavond verbeteren hoofdfietsroute Almere Haven op 20 juni


14 juni 2016
[IMG]

De gemeente Almere gaat de hoofdfietsroute Almere Haven verbeteren die het stadsdeel verbindt met Almere Stad. De hoofdfietsroute door Almere Haven is nu niet duidelijk herkenbaar. De fietsroute krijgt zoveel mogelijk rood asfalt. Op plekken waar dit niet kan leggen we rode klinkers. Waar de
fietsroute door woonstraten gaat, veranderen we de inrichting en voeren we de woonstraat uit als fietsstraat. Een fietsstraat is een gewone straat binnen een 30 km/u zone, maar met de inrichting benadrukken we de aanwezigheid van veel fietsers en ontmoedigen we het gebruik door auto's.

Planning

Aan het begin van de zomervakantie starten we met de werkzaamheden aan de hoofdfietsroute in Almere Haven. We beginnen aan de kant van Scholengemeenschap de Meergronden (Marktgracht). De werkzaamheden duren tot het einde van dit jaar. We werken in fases, zodat de overlast beperkt blijft.

Bewonersavond

Tijdens de bewonersavond kunt u meer informatie krijgen over de aanpassingen. Uiteraard kunt u hier ook vragen stellen en uw ideeen geven. U bent van harte welkom op:

Datum: Maandag 20 juni
Tijd: 19.00-21.00 uur (u kunt op elk moment binnenlopen)
Locatie: De aula van Scholengemeenschap de Meergronden, Marktgracht 65