Hof van Harmelen


Geschreven op: 15-06-2016 Gewijzigd op : 15-06-2016

hof van harmelen (web).jpg

Hof van Harmelen

Op verzoek van Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling gaat de gemeente de haalbaarheid onderzoeken van woningbouwplan Hof van Harmelen.

Het gaat om het gebied tussen de Ambachtsheerelaan, Tuinderij en de Meerkoet. De projectontwikkelaar wil hier circa 120 woningen bouwen.

Bewonersavond 27 juni

Op maandag 27 juni is er van 19.30 tot uiterlijk 22.00 uur een bewonersavond in het Wapen van Harmelen. Graag informeren wij u dan over het onderzoek en wisselen hierover met u van gedachten. Hoe denkt u over de woningbouwplannen in dit gebied? Wat zijn uw wensen en ideeen? Er is alle
gelegenheid om vragen te stellen aan gemeente en ontwikkelaar. Ook informeren wij u over de planning voor de komende maanden. Daarnaast willen wij de avond gebruiken om een klankbordgroep te vormen. U bent van harte welkom!

Achtergrond

De Hof van Harmelen is een van de grootste aangewezen woningbouwlocaties in Harmelen. Het is een zogenaamde inbreidingslocatie, die ook is opgenomen in de gemeentelijke woonvisie en de strategische woningbouwplanning. Het gebied wordt omsloten door woningen en bedrijven. Bij het maken van de
plannen zal daar nadrukkelijk rekening mee moeten worden gehouden. Bovendien moeten de plannen goed aansluiten op het buitengebied aan de noordkant.