Getuigenoproep inbraak supermarkt


Getuigenoproep inbraak supermarkt

Laatste update:
15-06-2016 | 13:02

Deventer - De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak bij een supermarkt aan de Johannes van Vlotenlaan. Rond 4.25 uur hebben onbekenden ingebroken en een pinautomaat geforceerd. De daders zijn er vandoor gegaan met een onbekend geldbedrag.

Na de melding gingen er meerdere politiemensen ter plaatse. Helaas waren de daders niet meer aanwezig. Volgens getuigen zijn er (in ieder geval) twee personen vandoor gegaan in een donkere auto. Ze reden in de richting van de Dijk. Agenten hebben in de buurt gezocht naar de auto en
toegangswegen afgesloten. In de supermarkt bleek dat koffers met geld open zijn gemaakt waarbij blauwe verf is vrijgekomen. De kans is groot dat de daders blauwe verf op hun handen of andere delen van hun lichaam en kleding hebben gekregen. Er is een onbekend geldbedrag weggenomen.

Informatie

De politie is een onderzoek gestart. Er zijn sporen veiliggesteld, getuigen zijn gehoord en er is in de omgeving gezocht naar de vluchtauto. Voor het onderzoek is de politie op zoek naar meer informatie. Hebt u in de omgeving van de Johannes van Vlotenlaan of de Dijk een donkere auto zien
rijden? Kent u mensen die blauwe verf op hun handen of lichaam hebben en dat niet kunnen verklaren? Hebt u andere informatie die mogelijk relevant kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem informatie doorgeven via 0800-7000.

(2016294114) NV