Laatste kans om als VIP naar het Haven Festival te gaan!


15 juni 2016

Van 2 t/m 4 september vindt voor de inmiddels zestiende keer het Rabobank Almere Haven Festival plaats in de havenkom van Almere Haven. Een gezellige afsluiting van de zomer met een antiekmarkt, muziek en een proeverij met heerlijke gerechten, allemaal aan het water. U kunt tot morgen 16 juni
nog kans maken om als VIP naar dit festival toe te gaan.

Omdat Almere dit jaar 40 jaar bestaat vragen we inwoners hun verhalen of herinneringen over Almere in te zenden. Als uw inzending gekozen wordt kunt u op vrijdag 2 september als VIP naar het Haven festival. Donderdag 16 juni is de laatste dag dat u nog verhalen kunt inzenden.

Almere bestaat op 30 november 2016 precies 40 jaar, een feest voor alle Almeerders. Iedereen is onderdeel van de geschiedenis van Almere, of u nu al 40 jaar in Almere woont of hier vorig jaar bent komen wonen. En zoals al deze mensen samen Almere maken, maken de inwoners ook dit feestjaar
gezamenlijk.

Help mee om iedere wijk in Almere van een blijvende herinnering te voorzien, door ons te vertellen wat jouw favoriete plek in jouw wijk is en waarom dat zo is. Het draait om jouw verhaal, hoe groot of klein dan ook. Die ene boom die ieder jaar altijd zo prachtig in bloei staat bijvoorbeeld. Of
dat mooie plekje aan het Gooimeer waar je ten huwelijk bent gevraagd. Door deze plekken en verhalen te koppelen, ontstaat er een bijzonder inkijkje in onze stad. Gezien vanuit de ogen van de bewoners.

Donderdag 16 juni is de laatste dag dat het mogelijk is om verhalen op te sturen en kans te maken om als VIP naar het Haven Festival te gaan. U kunt uw verhaal inzenden door het contactformulier in te vullen op de website http://40jaar.almere.nl/herbeleven-van-hoogtepunten/.

Het is ook mogelijk om een brief te sturen naar onderstaand adres:

Stadhuis Almere
t.a.v. Carla Vriend, PBS, kamer D10
Postbus 200
1300 AE Almere

Wat stuurt u precies in?

* Een exacte locatie: in welke wijk en in welke straat ligt jouw favoriete plek? (Het liefst ook nog een foto van de locatie)
* Jouw verhaal: wat maakt deze plek zo bijzonder voor jou?
* Jouw contactgegevens: de wijk waar je woont, je naam, geboortejaar, telefoonnummer(s) en adres.
* Bereikbaarheid: wanneer kunnen wij eind juni t/m eerste week augustus contact met je opnemen?

Een jury beoordeelt alle inzendingen. Als uw inzending wordt uitgekozen mag u zich op vrijdagavond 2 september tijdens het Almere Havenfestival VIP noemen.