Primeur! Het eerste NSVV Licht Congres INDOOR ooit

woensdag 11 mei 2016 09:57

Dit is een origineel bericht van Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV)

Op woensdag 15 juni a.s. organiseert Verlichting2015, de evenemententak van de NSVV, het eerste Indoor lichtcongres en beurs in de geschiedenis. Het is voor het eerst dat zoveel verlichting specialisten bijeen komen om de laatste trends en ontwikkelingen in de technische en decoratieve binnenverlichting te ervaren. Het congres vindt plaats in Euretco Hoevelaken.

Veelzijdig dagprogramma

Het congres geeft bezoekers een goed beeld van de essentials van goede binnenverlichting. Zo is een goed lichtontwerp, de juiste keuze van led's en optimaal gebruik van daglicht bijvoorbeeld heel belangrijk. Ook wordt er aandacht besteed aan de Indoor toepassing van "Smart Lighting". Een ander spraakmakend onderwerp is de gezondheidseffecten van individuele en werktijdafhankelijke verlichting in kantoortuinen.

Open bedrijvenmarkt tot half negen

Naast boeiende presentaties staat een open bedrijvenmarkt tot 's avonds half negen op het programma. Hier staan diverse binnenverlichting producten in de spotlights en is er ruimte elkaar te ontmoeten en te netwerken. Het is uniek dat deze bedrijvenmarkt tot 's avonds half negen open is. Exposanten hebben hiermee de gelegenheid ook eigen relaties uit te nodigen.

Kosten en inschrijven

Bezoekers: NSVV leden Euro 37,50 excl. BTW.

Niet-leden Euro 145,- excl. BTW

Gratis toegang bedrijvenmarkt vanaf 15:00

U meldt zich aan op www.nsvv.nl/agenda/NLCI

Of mail/bel esther@verlichting2015.eu / 06-23163729

Exposanten: Meer informatie over stand mogelijkheden, prijzen en inschrijven vindt u op www.nsvv.nl/agenda/NLCI. Schrijf u voor 15 mei in als exposant en ontvang Euro 125,- korting.

Voor wie?

Het congres is voor iedereen uit de binnenverlichtingsbranche: leveranciers, ontwerpers, adviseurs, architecten, facilitair managers, fabrikanten, ambtenaren en eindgebruikers van binnenverlichting.

Waar?

Congrescentrum Euretco B.V. Koninginneweg 1 3871 JZ Hoevelaken www.euretco.com

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.nsvv.nl/agenda/NLCI

Wij helpen u graag en heten u van harte welkom op 15 juni a.s. in Hoevelaken!

*

*

*

*