Zonnepanelen in uw VvE-complex? Kom 22 juni naar de orientatiebijeen..


Gepubliceerd op: 16 juni 2016

Wat komt er allemaal kijken bij de realisatie van een zonnestroominstallatie in uw VvE-complex? Is uw dak geschikt voor zonnepanelen? Waarop moet u letten bij de besluitvorming, het zakendoen, de uitvoering en het beheer van zonnepanelen?

Op 22 juni organiseert de gemeente Rijswijk een informatieavond over zonnestroom, speciaal voor VvE's en VvE-beheerders. Wilt u er na deze avond verder mee aan de slag, dan kunt u zich inschrijven voor een cursus zonnestroom voor VvE's die eind september begint.

Aanmelden

U bent op woensdag 22 juni vanaf 19.15 uur van harte welkom in het Stadhuis Rijswijk, Bogaardplein 15. Het programma duurt van 19.30 - 21.30 uur. Aanmelden kan t/m 19 juni via duurzaamrijswijk@rijswijk.nl. Wilt u hierbij uw naam en de adressen van uw VvE vermelden?

Duurzame gemeente

De gemeente Rijswijk neemt dit initiatief, omdat het past binnen het streven naar een duurzame gemeente. Ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid dragen bij aan een sociale, groene, aangename woon- en werkomgeving. Daarom werken we binnen de gemeente zo duurzaam mogelijk. We ondersteunen
en stimuleren initiatieven van inwoners die bijdragen aan een duurzame gemeente. En we delen de aanwezige kennis en ervaring met elkaar. Voor ons gaat duurzaamheid over een aangename leefomgeving en de manieren hoe wij daar samen met onze inwoners, instellingen en bedrijven aan bouwen.

* Deel Zonnepanelen in uw VvE-complex? Kom 22 juni naar de orientatiebijeenkomst. op Facebook
* Twitter