Inzameling papier en karton in juli en augustus


16-06-2016 De gemeente heeft het inzamelen van afval uitbesteed. Het inzamelen van papier en karton kan in juli en augustus anders zijn dan u gewend bent.

Juli en augustus

In de HVC afvalkalender leest u wanneer de inzameling van papier en karton plaats vindt. Voor heel 2016 kunt u een overzicht downloaden vanuit de afvalkalender van HVC onder `Inzamelschema Oud Papier en Karton'. De afvalkalender is 24 uur per dag, 7 dagen per week digitaal te raadplegen.

HVC app

U kunt ook de HVC-app downloaden voor uw smartphone of iPad. Hierop vindt u de dagen waarop het afval wordt ingezameld, maar ook de adressen van afvalbrengstations. Via de app kunt u ook meldingen ontvangen met een herinnering welke afvalsoort die dag bij u wordt opgehaald.

De app geeft informatie over de verschillende afvalstromen en in welke bak deze moeten. Afval scheiden is van belang, want iedere afvalstroom bevat waardevolle materialen die kunnen worden gerecycled of die dienen als grondstof voor nieuwe producten. De app is beschikbaar voor iOS en Android.
U vindt de app in iTunes (iOS) en in Google Play (Android) door te zoeken op HVC afval-app.

Liever persoonlijk contact?

Heeft u liever persoonlijk contact? Of wilt u graag een uitdraai van uw persoonlijke afvalkalender? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van de HVC Groep via telefoonnummer 0800-0700 (gratis). De klantenservice van de HVC Groep is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot
17.00 uur. U kunt ook e-mail sturen aan klantenservice@hvcgroep.nl.
16-06-2016
Thema Nieuws, Drechternieuws