Eigen bedrijf in Hilversum?


Verschillende franchisebedrijven willen van start in Hilversum en zijn op zoek naar goede ondernemers: franchisenemers die Hilversum kennen, willen investeren en snel een eigen markt kunnen opbouwen. De franchisegevers, de gemeente Hilversum en lokale partijen willen graag in gesprek met deze
ondernemers.

Ondernemersmatch

Tijdens de ondernemersmatch geven we geinteresseerde ondernemers voorlichting over ondernemen in Hilversum en over ondernemen in franchise. Je kunt er terecht met vragen over financiering, de juridische verhoudingen en mogelijkheden voor ondersteuning.

Verschillende franchisegevers presenteren hun formule en willen kennis maken. Aanwezig zijn in elk geval the Chocolate Company, Pita Pasta, Athletic Barbers, Bailine en Wok to Go. Maar er zijn veel meer bedrijven die met jou willen starten in Hilversum.

Wanneer

De ondernemersmatch is op dinsdag 21 juni 2016 van 15.00 tot 18.00 in
Eetcafe SAMEN, Leeuwenstraat 21 in Hilversum

Deelnemen

Deelnemen aan de ondernemersmatch? Dat kan met een bericht aan (wout@zakenexpert.nl) of door een telefoontje naar 06-24700224.

Programma

15.00 inloop met koffie en thee
15.30 introductie, voorstellen, doel, ambitie Hilversum en ambitie van aanwezige ondernemers
15.45 vragen over franchise: mogelijkheden, voorwaarden, juridische verhoudingen, kosten, fondsenwerving, ondersteuningsmogelijkheden etc.
16.15 presentatie van aanwezige formules en matchmaking
16.30 gesprek met enkele ondernemers uit het centrum city-safari & bekijken panden
17.30 napraten met een drankje in eetcafe SAMEN

Ontwikkelingen centrum

Hilversum broeit! De grootscheepse verbouwing van de Hilvertshof, de komst van o.a. Primark en de investeringen in de publieke omgeving (markt, stationsgebied, tweerichtingsverkeer) geven volop vertrouwen in Hilversum als hart van het Gooi. Er wordt hier iets moois gebouwd! Neem voor de
ontwikkelingen alvast een kijkje op centrumhilversum.nl/. In het centrum zijn er volop kansen voor ondernemerschap.