Vergaderingen raadscommissies juni 2016


Gepubliceerd op: 16 juni 2016
Op dinsdag 28 juni, woensdag 29 juni en donderdag 30 juni vergaderen respectievelijk de raadscommissie Ruimte, wonen en natuur (RWN), de raadscommissie Burgers en samenleving (B&S) en de raadscommissie Algemeen bestuur en middelen (ABM). Zij bereiden de raadsvergadering van 13 juli voor.
Onderwerpen die aan bod komen tijdens de commissievergaderingen zijn onder andere de Kadernota 2017, de verordening parkeerbelasting Amstelveen 2016 en de omvorming van de Stadsregio Amsterdam tot vervoerregio.

Agenda en vergaderstukken bekijken

De volledige agenda's van de commissies RWN, B&S en ABM vindt u op onze website, inclusief de vergaderstukken van de commissies en een toelichting per agendapunt:

Agenda en vergaderstukken commissie Ruimte, wonen en natuur 28 juni 2016
Agenda en vergaderstukken commissie Burgers en samenleving 29 juni 2016
Agenda en vergaderstukken commissie Algemeen bestuur en middelen 30 juni 2016

Heeft u een tablet? Dan kunt u met de (gratis) app iBabs de agenda's en vergaderstukken bekijken. Bij de installatie van iBabs wordt gevraagd om enkele gegevens. Bij domein vult u 'amstelveen' in. De login-naam is 'burger' en het wachtwoord is eveneens 'burger'.

Mogelijkheid tot inspreken

Wilt u de raadscommissies wijzen op bepaalde belangen? Heeft u een vraag, wens of een suggestie? U kunt dan inspreken bij de commissies. Dat kan voor zowel geagendeerde als voor niet-geagendeerde onderwerpen.

Filmpje: Uw mening is belangrijk!

Wilt u gebruikmaken van de mogelijkheid om in te spreken? Meldt u zich dan vooraf aan bij de griffie op telefoonnummer (020) 540 49 11. U kunt ook een e-mail sturen naar raadsgriffie@amstelveen.nl. Meld uw naam, de vergadering en het onderwerp waarover u wilt inspreken.

Vergadering bijwonen

De vergaderingen van de commissies zijn openbaar. Als u de vergaderingen wilt bijwonen bent u van harte welkom op het raadhuis. De commissievergaderingen beginnen om 20.00 uur en vinden plaats in de raadzaal van het raadhuis aan de Laan Nieuwer-Amstel 1 te Amstelveen.

U kunt de commissievergaderingen ook in audio via internet volgen. Ga daarvoor op het tijdstip van de vergaderingen naar de website http://amstelveen.raadsinformatie.nl. Dan opent een afspeelprogramma, waarmee u de vergaderingen live kunt volgen. U kunt de vergaderingen daar ook op een later
tijdstip beluisteren.
Tweet

Delen op:

* facebook
* linkedin
* nujij

Wilt u meer weten?

* Laan Nieuwer-Amstel 1, 1182 JR Amstelveen
* Bel ons op: (020) 540 49 11
* Contactformulier
* gemeente@amstelveen.nl
* Openingstijden per balie
* Routebeschrijving
* Volg Gemeente Amstelveen op Twitter
* Volg Gemeente Amstelveen op Facebook
* Inschrijven voor de nieuwsbrief: nieuwsbrief@amstelveen.nl