Inloopavond `De Heuvel'


Voorleeshulp

Op maandagavond 20 juni a.s. tussen 19.30 tot 21.00 uur organiseert de gemeente een inloopavond bij SenW, Dobbelaan 4 in Leidschendam (ingang aan de zijkant).

De Heuvel is een unieke wijk. Samen met de Prinsenhof is het door het rijk aangewezen als een van de 30 bijzondere woonwijken in Nederland uit de wederopbouwperiode. Dit is de bouwperiode van net na de tweede wereldoorlog. Er spelen diverse projecten in de Heuvel die als doel hebben de
leefbaarheid en kwaliteit van de wijk te versterken.

Tijdens deze avond willen wij u graag 4 projecten laten zien die in/rondom De Heuvel spelen:
o Een concept-ontwerp voor de herinrichting van het President Kennedyplein
o Een concept-ontwerp voor de reconstructie van de Burg. Kolfschotenlaan
o Vernieuwing van de duiker in de Burg. Sweenslaan. Als gevolg van het gemeentelijk waterplan moet de bestaande duiker vergroot worden.
o Concept groenstrategie voor de wijk de Heuvel. De gemeente wil de kwaliteit van het groen (bomen en struiken) in de wijk verbeteren en heeft hiervoor een plan opgesteld.

De ontwerpers en ambtenaren van de gemeente zijn aanwezig om de plannen toe te lichten. Uiteraard kunnen zij ook uw vragen beantwoorden. Daarnaast horen zij graag ook uw mening, bijvoorbeeld met betrekking tot keuzes die er nog zijn voor de herinrichting van het President Kennedyplein.