Save the date: 16 juni - Masterclass maatschappelijk vastgoed voor gemeentebestuurders

Save the date: 16 juni - Masterclass maatschappelijk vastgoed voor gemeentebestuurders

21 april 2016

Voor gemeentebestuurders uit Overijssel, Gelderland en Flevoland organiseert Stimuland samen met Hemm, Arcon, Kulturhus Borne, Spectrum en Rijnbrink, op 16 juni van 15.00 - 17.00 uur in het Holstohus in Olst een masterclass over maatschappelijk vastgoed. Tijdens de masterclass maken we de aanwezigen deelgenoot van succesfactoren om tot een optimaal sociaal en economisch rendement van maatschappelijk vastgoed te komen.

Inhoud masterclass

Maatschappelijk vastgoed is vaak verweven met diverse beleidsterreinen van gemeenten: van sport, cultuur, welzijn, ondernemerschap tot een breed scala aan maatschappelijke thema's. Dat betekent dat binnen gemeenten ook vaak meerdere partijen op zoek zijn naar manieren om het rendement van hun maatschappelijk vastgoed te verbeteren. Hoe haal je als gemeente meer maatschappelijk resultaat uit minder stenen en middelen? Hoe krijg je de samenleving in beweging voor een optimale inzet van maatschappelijk vastgoed? En hoe zorg je dat maatschappelijk vastgoed daadwerkelijk meerwaarde heeft voor de samenleving? Deze en andere vragen komen tijdens de masterclass aan bod.

Inspireren en sparren

Tijdens de masterclass verzorgen de organisatoren een aantal korte presentaties met (praktijk)voorbeelden, inspiratie en ideeen. De masterclass biedt de mogelijkheid om in een ongedwongen sfeer te sparren met uw collega-bestuurders uit de drie provincies. Waar loopt u tegenaan? Wat zijn uw ervaringen?

Interesse?

Heeft u interesse om deel te nemen aan de masterclass? Stuur een mailtje naar info@stimuland.nl. Wij zorgen er dan voor dat u te zijner tijd meer informatie en het programma voor 16 juni ontvangt.