Bouygues Telecom kiest voor Nemo CEM, een op EQual One V3D gebaseerde oplossing, om de resultaatbewaking van zijn netwerk te verbeteren

donderdag 16 juni 2016 10:03 Economie

Dit is een origineel bericht van PR Newswire

LYON, Frankrijk, June 16, 2016 /PRNewswire/ --

Bouygues Telecom, de Franse mondiale elektronische communicatie-operator die in Frankrijk meer dan 15 miljoen abonnees heeft, heeft de nieuwste release van Nemo CEM van Anite geselecteerd; een op Equal One [http://www.v3d.fr/solution/equal-one ]-gebaseerde oplossing die de kwaliteit van zijn netwerkdiensten bewaakt.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160613/378351LOGO )

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140114/663387 )

De teams van Bouygues Telecom gebruiken klantgebaseerde bewaking om met behulp van de Nemo CEM-oplossing van Anite, algemene indicatoren voor kwaliteit en resultaten te verzamelen en hun uitstekende positie in het 4G-netwerk in Frankrijk te handhaven. "Het is onze prioriteit om de dagelijkse digitale toepassingen van onze klanten te ondersteunen en hun live 4G-ervaringen voortdurend te verbeteren. We zijn er trots op om samen te werken met V3D [http://www.v3d.fr/why-v3d ], een innovatieve Franse startup. Hun oplossing past perfect in deze strategie, die erop is gericht de prestaties en kwaliteit van ons netwerk te verbeteren", geeft Jean-Paul Arzel, Network Director van Bouygues Telecom, aan".

"We zijn blij dat onze samenwerking met Anite en ons gecombineerde aanbod al sinds 2012 goed wordt ontvangen door een operator zoals Bouygues Telecom. Deze overeenkomst is in lijn met de strategie van V3D om klantgebaseerde tools te gebruiken in aanvulling op een traditionele QoS- oplossing, zodat een volledig mondiale CEM-suite kan worden geleverd", zegt Philippe Vial-Grelier, Chief Executive Officer van V3D.

Over V3D

V3D Solutions, dat gespecialiseerd is in mobiele technologieen, stelt mobiele operators in staat om toezicht te houden op de kwaliteitservaring (Quality of Experience (QoE)) van zijn netwerk vanuit het perspectief van de abonnee. Deze complementaire aanpak van traditionele meetmethoden voor netwerkresultaten biedt technische en zakelijke voordelen voor verschillende afdelingen van een operator, van CEM & Marketing tot Network Operations en Customer Care. Het V3D-portfolio richt zich op de klantervaring en de goede service van het mobiele netwerk. De oplossing van EQual One is gebaseerd op een combinatie van Device Quality Agents (DQA), die wordt ingezet op commerciele apparaten en een krachtige server-interactie via de ether met de DQA's en mogelijke integratie met bestaande systemen. Het hoofdkantoor van V3D bevindt zich in Lyon, Frankrijk.

Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160613/378351LOGO

http://photos.prnewswire.com/prnh/20140114/663387

V3D

CONTACT: Contactpersoon voor de media: Helene VALLEE - hvallee@v3d.fr -+33-481-761-370, Ga voor meer informatie naar: http://www.v3d.fr -press@v3d.fr

*

*

*

*