College van burgemeester en wethouders bezoekt de Schildersvakschool..


Gepubliceerd op: 17 juni 2016

College in de s choolbanken

Op dinsdag 14 juni jl. bracht het college van burgemeester en wethouders, en een bestuursdelegatie van de Belangenvereniging Bedrijven Rijswijk, een werkbezoek aan de schildersvakschool op de Plaspoelpolder in Rijswijk.

Het college werd ontvangen door de directie en kreeg naast een introductie en een rondleiding ook een mini-college van een van de docenten. De gemeente Rijswijk maakt zich sterk voor een goede doorstroming van onderwijs naar werk en was dan ook blij te vernemen dat verschillende Rijswijkse
schilders- en onderhoudsbedrijven zijn aangesloten als leerwerkbedrijf. Directeur mw, Czekitz gaf namens de directie aan bijzonder verheugd te zijn met het bestuurlijke bezoek en roemde de goede bereikbaarheid en voorzieningen van Rijswijk als vestigingslocatie.

De Schildersvakschool biedt jongeren een kans op leren, werken en een inkomen. Als officieel erkend opleidingsinstituut biedt de Schildersvakschool praktische- en theoretische opleidingen voor de leerling-schilders. Ook worden binnen de opleidingslocaties de (her)halingscursussen, opleidingen
en trainingen gegeven. De Schildersvakschool werkt volgens bepaalde vastgestelde kwaliteitscriteria, zoals extra praktijkopleiding, gestructureerde begeleiding en garanties.

Meer informatie op www.deschildersvakschool.nl

* Deel College van burgemeester en wethouders bezoekt de Schildersvakschool op de Plaspoelpolder op Facebook
* Twitter