Werkzaamheden Bildtdijken week 25


17-06-2016
" " Klik om te vergroten

Door het slechte weer zijn de geplande werkzaamheden op donderdag 16 juni en vrijdag 17 juni helaas niet uitgevoerd.

Dit houdt in dat deze werkzaamheden in week 25 ( 20 juni t/m 24 juni) worden uitgevoerd. Deze vinden plaats overdag tussen 7.00 uur en 17.00 uur.

De planning voor week 25 ziet er als volgt uit:

* Maandag 20 juni
Oudebildtdijk en Monnikebildtdijk: Aanbrengen rode slijtlagen (kantstroken) binnen de bebouwde kom van Westhoek, Nij Altoenae en Oudebildtzijl. Daarnaast worden slijtlagen aangebracht op alle kruisingen binnen en buiten de bebouwde kom.

* Dinsdag 21 juni
Oudebildtdijk: Het restant van de rode slijtlagen (kantstroken) wordt aangebracht.

Nieuwebildtdijk: Aanbrengen rode slijtlagen (kantstroken) binnen de bebouwde kom van Nieuwebildtzijl en Zwarte Haan, en de slijtlagen op alle kruisingen binnen en buiten de bebouwde kom worden aangebracht.

* Woensdag 22 juni
Nieuwebildtdijk: De grijze slijtlagen op de rijweg, passeerstroken en parkeervakken buiten de bebouwde kom tussen Zwarte Haan en Nieuwebildtzijl worden aangebracht.

* Donderdag 23 juni
Oudebildtdijk: Aanbrengen van de grijze slijtlagen op de rijweg, passerstroken en parkeervakken binnen de bebouwde kom van Westhoek, Nij Altena en OudeBildtzijl.

* Vrijdag 24 juni
Oudebildtdijk: Aanbrengen grijze slijtlagen op rijweg, passeerstroken en parkeervakken binnen de bebouwde kom van Westhoek, Nij Altena en Oudebildtzijl.

Nieuwebildtdijk: Aanbrengen grijze slijtlagen op rijweg, passeerstroken en parkeervakken binnen de bebouwde kom van Zwarte Haan en Nieuwebildtzijl.

Werkzaamheden bruggen Schuringaweg en Van Albadaweg

Daarnaast zijn er van maandag 20 juni t/m vrijdag 24 juni werkzaamheden aan de brug op de Schuringaweg, nabij de kruising met Nieuwebildtdijk en de brug Van Albadaweg in Nieuwebildtzijl.

Tijdens de werkzaamheden zijn de bruggen gestremd voor doorgaand verkeer. Als er niet gewerkt wordt kunnen de bruggen worden gebruikt. De Nieuwebildtdijk is bereikbaar via de Burdineweg en via de Koedijk / Vijfhuisterdijk.

Weersafhankelijk

Bovenstaande werkzaamheden zijn sterk afhankelijk van het weer. Het kan dus zo zijn dat de werkzaamheden een of meerdere dagen opschuiven.

Geen auto's parkeren

Aanwonenden wordt verzocht geen auto's te parkeren op de parkeerplaatsen en passeerstroken op de locaties waar de werkzaamheden plaatsvinden.

Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. Plaatselijke en bij korte afsluitingen van de kruisingen zal het verkeer worden geregeld door verkeersregelaars. Houdt rekening met ernstige verkeershinder tijdens de werkzaamheden.

Meer informatie?

Heeft u vragen over deze werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met de uitvoerder de heer A. Tuinman, tel: 06-22 48 85 21 of de toezichthouder de heer J. Balk, 06-27 62 57 23.

Voor de werkzaamheden in week 26 volgt in week 25 nader bericht.