CDA-leden verdiepen zich samen met Michel Rog in de Amerikaanse verkiezingen

17/06/2016CDA-leden verdiepen zich samen met Michel Rog in de Amerikaanse verkiezingen

Categorie: Michel Rog

Op 15 juni gingen elf leden de uitdaging aan om samen met Kamerlid Michel Rog in De Rode Hoed in Amsterdam zich te verdiepen in de Amerikaanse verkiezingen. Als 'CDA-elftal' werden ze verwelkomd door Martijn De Greve (van WNL). "We stonden stil bij de voorverkiezingen van de Democraten en Republikeinen en wat we in de strijd tussen Trump en Clinton kunnen verwachten". "Derk Jan Eppink en Koen Petersen analyseerden verder over de toegenomen deelname aan het politieke debat van burgers die vroeger thuis bleven. Interessante uitgangspunten die we samen bespraken met zicht op de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2017".

Op stap met

"Het CDA is en blijft dankzij haar leden de grootste politieke ledenbeweging van Nederland. Dat kan alleen maar door de sterke band met onze leden. Zij zijn onze vinger aan de pols van de samenleving. Daarom is het contact tussen hen en onze politici erg belangrijk." vertelt landelijk partijvoorzitter Ruth Peetoom.

Om die band tussen lid en partij nog verder aan te halen, organiseert het CDA op geregelde tijdstippen een laagdrempelige, exclusieve en informele ontmoeting tussen een politicus/-a en een beperkt aantal CDA-leden. Deze ontmoetingen zijn enkel toegankelijk voor CDA-leden.

Zo kunnen onze leden van dichtbij onze politici ontmoeten en kennismaken met zijn/haar interesses, drijfveren en werkterreinen.

Zin om met ons mee op stap te gaan?

Word dan ook een CDA-gezicht en doe gratis mee aan onze activiteiten! Klik hier voor meer info

#ikdoemee #CDA

Op de hoogte blijven van de activiteiten van Michel Rog? Volg hem dan via Facebook