Bijeenkomst Ringvaart in Beinsdorp


Publicatiedatum:
zondag 19-06-2016
De gemeente is in gesprek met de bewoners en ondernemers van de dorpen aan de Ringdijk. Op de agenda staan de kansen, de kwaliteiten en de knelpunten in de directe omgeving. Op dinsdag 28 juni is Beinsdorp aan de beurt. Wie mee wil praten, is van harte welkom.

Aan de orde komen de thema's leefbaarheid, recreatie in het groen en op het water en verkeer. De bijeenkomst begint om 20.00 uur (inloop 19.30 uur) in Dorpshuis "Het Eiland", Rietkraag 5, 2144 KA Beinsdorp.

Aanmelden kan tot 23 juni via info@haarlemmermeer.nl of telefonisch 0900-1852. Vermeld als onderwerp "Ringvaart Beinsdorp". Graag naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer noemen en het thema waarover u wilt meepraten.

De komende tijd organiseert de gemeente ook in andere dorpen langs de Ringvaart zo'n bijeenkomst. Aan bod kwamen onder meer Vijfhuizen, Nieuwebrug/De Liede, Rijsenhout, Buitenkaag en Huigsloot en Weteringbrug, Vredeburg en Leimuiderbrug, Cruquius, Badhoevedorp, Zwanenburg en Lijnden.

Brug met auto

Foto: De T-splitsing met brug over de Ringvaart bij Beinsdorp in de jaren zeventig. Let op de markante ANWB-richtingaanwijzer (foto Noord-Hollands Archief).


Verhalen delen

De gemeente is op zoek naar verhalen over de Ringvaart. Elke herinnering aan de Ringvaart en Ringdijk in Beinsdorp is welkom. Verhalen, foto's of filmpjes delen kan via verhalen@haarlemmermeer.nl, 0900 1852 of op facebook.com/gemeentehaarlemmermeer.nl