SIGRA - Diversiteitsaward


21-06-16
SIGRA - Diversiteitsaward

SIGRA reikt dit jaar voor de vierde keer de Diversiteitsaward uit. Deze prijs wordt eens per twee jaar uitgereikt aan vernieuwende initiatieven op het gebied van diversiteit en personeelsbeleid. Met de Diversiteitsaward is een prijsbedrag van 500 euro te winnen om te besteden aan het project.

Deelname

Deelname staat open voor alle organisaties die bezig zijn met diversiteit en die werkzaam zijn in of gerelateerd aan de sector zorg en welzijn. De indienende organisatie moet uit Groot Amsterdam, Zaanstreek-Waterland of Noord-Holland Noord komen, het werkgebied van SIGRA.

Ingediende initiatieven moeten voldoen aan de volgende uitgangspunten:

* het laat zien dat er oog is voor diversiteit in het personeelsbeleid
* het is vernieuwend en/of verrijkend als het gaat om potentieel van medewerkers
* het initiatief is toepasbaar in zorg en welzijn(organisaties)*.

Bekijk voor meer informatie de toelichting

Doe mee!

Heeft u een initiatief/project dat u graag wilt nomineren voor de Diversiteitsaward 2016 en dat voldoet aan de hierboven genoemde criteria? Geef dit dan voor 1 september 2016 op. Dit kunt u doen door:

* de activiteit/het initiatief in maximaal 1000 woorden te mailen naar w.abdoelrahman@sigra.nl onder vermelding van naam van de organisatie en uw contactgegevens;
* daarnaast stuurt u een samenvatting in maximaal 250 woorden, die wordt gedeeld met de LinkedIn groep SIGRA Netwerk Diversiteit. Leden van deze groep kunnen uiteraard deze samenvatting zelf posten (o.v.v. de naam van de organisatie) en kunnen de inzendingen van anderen lezen.

Een vakkundige jury bepaalt op basis van de criteria de winnaar. De prijs zal worden uitgereikt tijdens de Arbeidsmarktconferentie, op 4 november 2016.
Wie weet mag u de prijs in ontvangst nemen!

* Email this pagina