Loop op 13 juli mee in de bonte stoet


Laatste update: 21 juni 2016.

Loop jij op 13 juli om 14.30 uur mee in de bonte stoet tijdens het festival van Fiep? Tijdens de feestelijke opening van de nieuwe N322 mag jij dan als een van de eersten door de `Fiepstunnel'.

Aangemoedigd en toegejuicht door het publiek natuurlijk! Burgemeester Van den Bosch opent om klokslag 14.30 uur, samen met gedeputeerde Bieze, officieel de `Fiepstunnel'.

Meelopen bonte stoet

Alle kinderen, muzikanten, recreanten, skaters en wielrenners mogen in de bonte stoet meelopen. Kom bijvoorbeeld leuk verkleed met zelf geknutselde hoedjes of kroontjes op. Wil je meelopen in de bonte stoet? Meld je dan uiterlijk 4 juli aan door een mailtje sturen aan Margot Schreuders via
mjschreuders@zaltbommel.nl. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar!

Fiepfestival

Rondom de fietstunnel zijn vanaf 13:00 uur allerlei (kinder-)activiteiten. De originele FIEPbus speelt daarbij een centrale rol. Ook zijn er marktkraampjes en diverse drankjes en hapjes. Graag heten wij u welkom als publiek en/of als deelnemer! Laat het weten door je aan te melden bij ons
Facebookevent.

Aanpak N322 zorgt voor betere bereikbaarheid en veiligheid

Na ruim anderhalf jaar is de provincie Gelderland bijna klaar met de reconstructie van de provinciale weg (N322). Omdat dit jaar ook de 100e geboortedag van Fiep Westendorp (bekend van onder andere Jip en Janneke) is, organiseren we een feestelijke opening met een Fiep Westendorp tintje.