Bezwaarschriftencommissie houdt een hoorzitting op 13 juli


Gepubliceerd op: 21 juni 2016

Op woensdag 13 juli 2016 om 9:00 uur behandelt de commissie voor de behandeling van bezwaarschriften de bezwaarschriften tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het verlenen van een omgevingsvergunning activiteit 'Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening'
met betrekking tot het adres Seringenlaan 168 te Steenbergen.

Om 9:30 uur behandelt de commissie het bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders in het kader van een verzoek op grond van de Wet openbaarheid van bestuur.

Om 10:00 uur behandelt de commissie het bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het toekennen van een maatwerkvoorzieningen op grond van de Wet maatschappelijke ondersteuning. Dit bezwaarschrift wordt achter gesloten deuren behandeld.

Om 10:30 uur behandelt de commissie de bezwaarschriften tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor de activiteiten 'Bouwen' en 'Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening' met betrekking tot het adres Elzeplein 19
te Steenbergen.

Belanghebbenden kunnen de stukken inzien op het gemeentehuis. Zij kunnen daartoe een afspraak maken met het secretariaat van de bezwaarschriftencommissie, telefonisch bereikbaar via 0167-543 399.