Oproep verkeersregelaars Generali Zwintriathlon


Op woensdag 7 september 2016 organiseert de vzw Stedelijk Sportcentrum Knokke-Heist in samenwerking met de gemeente Sluis voor de 18e keer de Generali Zwintriathlon, met start in Sluis en aankomst op het strand in Knokke.

Om alles in goede en veilige banen te leiden kunnen de organisatoren al enkele jaren rekenen op de bereidwillige medewerking van heel wat vrijwilligers. Er zijn voor de beveiliging van het fietsparcours conform de Nederlandse wetgeving heel wat verkeersregelaars nodig.



De organisatie is nog op zoek naar mensen die zich op woensdag 7 september a.s. kunnen vrijmaken om tussen 12.00 en 16.00 uur op te treden als verkeersregelaar.

Als beloning voor de bereidwillige inzet is een vergoeding voorzien van EUR 16,00, een t-shirt van de Generali Zwintriathlon en drie drankbonnen die een hele week geldig zijn in taverne Petrus & Paulus in Sluis.

Interesse?
Wilt u op 7 september optreden als verkeersregelaar op de Generali Zwintriathlon, dan verzoeken wij u om uiterlijk 5 juli a.s. een e-mail te sturen naar www.zwintriathlon.be (klik links in de menubalk op medewerkers).



In overleg met de Nederlandse politie is een omleidings- en bebakeningsplan opgesteld. Dit plan, met concrete informatie, wordt een week voor de wedstrijd bezorgd bij de verkeersregelaars. Aanvullend hierop is er op 7 september om 12.00 uur een briefing in het Multifunctioneel Centrum De Keure
in de Kloosterstraat 38 in Sluis. Hier ontvangt men het nodige materiaal (hesje) en worden de aandachtspunten nog eens kort doorgenomen door de cooerdinerende politieagent en sportambtenaar Willy Schram. Deze briefing geldt tevens als dagcertificering voor de verkeersregelaars die niet
gecertificeerd zijn. Gezien het tijdstip van deze briefing zijn drank en broodjes voorzien.