Mogelijke doorrijder gepakt dankzij beelden dashcam


Mogelijke doorrijder gepakt dankzij beelden dashcam

Laatste update:
21-06-2016 | 17:00

Vught - De politie hield dinsdagmiddag rond 12.30 uur een 66-jarige man uit Vught aan op verdenking van het doorrijden na een aanrijding, waarbij een verkeersregelaar ernstig letsel opliep.

Het slachtoffer was op de Vijverbosweg, waar aan de weg wordt gewerkt, bezig om het verkeer te regelen. De bestuurder van een busje leek zich helemaal niets van de tijdelijke situatie aan te trekken en maakte diverse verkeersovertredingen.

Aanrijding

Vlak voordat de auto ervandoor ging werd de verkeersregelaar aangereden door het voertuig. Het slachtoffer werd enkele meters meegesleurd en kwam ten val. Het slachtoffer was na de aanrijding verward. De man brak bij de aanrijding een sleutelbeen en wordt in het ziekenhuis behandeld.
Omstanders bekommerden zich om de man. Het busje reed door.

Dashcam

In een zoektocht naar de bestuurder van het busje had de politie het geluk dat de auto op beeld was vastgelegd door een dashcam van een voertuig dat in de buurt was. Aan de hand van het kenteken kwamen agenten uit bij de man uit Vught. Hij wordt op het bureau verhoord. Onderzoek moet uitwijzen
of hij ook de bestuurder was.