Anticimex neem twee bedrijven over

dinsdag 21 juni 2016 13:37 Economie

Dit is een origineel bericht van Anticimex

Anticimex heeft de bedrijven Lamon Bedrijfshygiene B.V. en Lameijer Exon B.V. overgenomen. Hiermee benadrukt Anticimex de groeiambitie in Nederland op het gebied van oplossingen voor plaagdierbeheersing en hygiene. Lamon Bedrijfshygiene B.V. en Lameijer Exon B.V. gaan beide onder eigen naam verder.

Lamon Bedrijfshygiene B.V. is sinds 1947 gespecialiseerd in het bestrijden van vocht, ongedierte, schimmels en zwam. Lameijer Exon B.V. is specialist in ongediertepreventie voor de zakelijke klant. Beide, van oorsprong familiebedrijven, zijn gevestigd in Tynaarlo en behoren tot de grotere dienstverleners in de sector.

Mijlpaal

Managing Director Dick Bisschop: "Deze overname is een mijlpaal voor Anticimex in Nederland. Beide bedrijven verlenen diensten van hoge kwaliteit, zijn zeer klantgericht in hun aanbod en werken met een bekwaam en gemotiveerd team. Anticimex betreedt door deze overname de snelgroeiende markt van zwambestrijding en dat is een uitstekende aanvulling op de bestaande dienstverlening." Daarbij krijgt Anticimex nu de mogelijkheid om haar SMART-producten (hightech oplossing voor 24/7 knaagdierpreventie- en bestrijding) bij een grotere doelgroep aan te bieden.

Anticimex

Anticimex is 'The modern pest control company'. Door te werken met preventie, nieuwe technologieen en duurzame oplossingen voldoen we aan de eisen voor gezonde leefomgevingen, voor zowel particulieren als bedrijven, in zeventien landen wereldwijd.

*

*

*

*