PERSUITNODIGING lancering groeiprogramma Klein helpt Groot

woensdag 22 juni 2016 17:31 Economie

Dit is een origineel bericht van MKB-Nederland

MKB-Nederland en Port4Growth nodigen u van harte uit voor de aftrap van hun gezamenlijke Klein Helpt Groot Programma. Dit programma koppelt snelgroeiende bedrijven en grote ondernemingen aan elkaar om kennis en ervaring uit te wisselen. Doel is om ambitieuze mkb-bedrijven praktisch te ondersteunen bij hun verdere groei en professionalisering en het aantal groeibedrijven op te stuwen.

In januari heeft Koningin Maxima in het kader van NL Groeit Nederland uitgedaagd om meer groeibedrijven te realiseren. Een toename van 5 procent levert 60.000 banen en een extra toegevoegde waarde van 3 mrd euro op. MKB-Nederland en Port4Growth willen hier met hun gezamenlijke programma een bijdrage aan leveren, vanuit de gedachte dat 'groot en klein' vooral samen veel kunnen bereiken en met praktische, eenvoudig uit te voeren acties echte stappen vooruit kunnen maken.

De aftrap van Klein Helpt Groot vindt plaats tijdens het High Growth Summit, een conferentie tussen vertegenwoordigers van het grootbedrijf (oa PostNL, Randstad en Pink Elephant) en ondernemers van groeibedrijven. In de ochtend bespreken zij met elkaar de actuele ondernemersuitdagingen, de manier waarop zij de kennisuitwisseling gaan aanpakken en delen ze hun visie op toekomstig ondernemerschap. De afspraken voor het Klein helpt Groot Programma worden vastgesteld en door alle partijen ondertekend. Kamerlid Anne Wil Lucas van de VVD praat mee over het beleid om groei(bedrijven) te faciliteren.

Datum: 24 juni 2016

Locatie: Hotel de Bilderberg, Utrechtseweg 261, Oosterbeek

Presentatie: Diana Matroos

Programma: De conferentie begint om 09.30 u en eindigt rond 13.30 uur met de ondertekening van de agenda voor groei die in het kader van het programma wordt vastgesteld.

Aansluitend is er een informele (pers)lunch.

In de middag zijn de eerste zogeheten co-creatiesessies, waarbij ondernemers van groeibedrijven en vertegenwoordigers van grote ondernemingen op relevante thema's met elkaar in gesprek gaan.

*

*

*

*