Aangehouden wegens drugsbezit


Aangehouden wegens drugsbezit

Laatste update:
27-06-2016 | 09:55

Bergen op Zoom - In de nacht van zondag op maandag, omstreeks 01.30 uur, is een 34-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden vanwege het bezit van drugs.

Agenten surveilleerden in de buurt van de Randweg Noord in Bergen op Zoom en zagen dat een personenauto een rare manoeuvre maakte toen de bestuurder hen zag rijden. Ze zijn de auto achterna gegaan en gaven de bestuurder een stopteken. Deze voldeed hieraan en de agenten controleerden zijn
rijbewijs. Omdat de man gekend was vanwege feiten die met de opiumwet te maken hadden besloten de agenten de auto te controleren. Ze vorderden de uitlevering van alle aanwezige drugs en de man werkte hieraan mee.

Onbekende vloeistof en wit poeder

In de auto troffen de agenten een kleine hoeveelheid hennep aan, evenals wat flessen met een onbekende vloeistof. Ook werd een hoeveelheid wit poeder aangetroffen in de auto. Deze laatste twee zaken worden onderzocht, omdat het vermoeden is dat dit ook verdovende middelen zijn. De verdachte
heeft afstand gedaan van alle aangetroffen goederen. Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiecel. Vandaag wordt de verdachte gehoord over de zaak.