Aanleg stroomkabel Van Salmstraat - Konijnshoolsedreef


[IMG]

29-06-2016

Enexis brengt stroom en gas bij u in huis. Dat gaat via een ondergronds netwerk van kabels en leidingen. Om storingen te voorkomen, onderhoudt Enexis dit netwerk goed. Daarom is het bedrijf deze week gestart met het leggen van een elektriciteitsleiding vanaf de Van Salmstraat via de
Parallelweg Zuid en Kasteel Stapelen naar de Konijnshoolsedreef. Hiermee kan Enexis een betrouwbare elektriciteitslevering blijven garanderen.

Uitvoering aanleg

De aanleg in het gedeelte van de Parallelweg Zuid tot Kasteel Stapelen gaat met een zogenaamde gestuurde boring. Dit is een sleufloze techniek waarvoor nauwelijks gegraven hoeft te worden..
In het gedeelte van Kasteel Stapelen naar Konijnshoolsedreef graven ze wel een sleuf en kan er sprake zijn van enige overlast. Voor dit graafwerk sluiten we een gedeelte van het trottoir aan de Konijnshoolsedreef af vanaf huisnummer 13 tot huisnummer 9a.
Het bedrijf Gebroeders van der Steen uit Berlicum voert deze klus uit. De werkzaamheden duren tot eind juli. Enexis streeft ernaar de overlast zo minimaal mogelijk te houden.

Meer informatie

Voor meer informatie kijk op www.enexis.nl/actueel. U kunt ook contact opnemen met Antoine Broos van Enexis via antoine.broos@enexis.nl.