Kick-Off buurtsportwerk Menameradiel


Kick-Off buurtsportwerk Menameradiel
29-06-2016
[IMG] Klik om te vergroten

Op maandag 18 juli 2016 organiseert het Beweegteam Menameradiel een Kick-Off om het buurtsportwerk onder de aandacht te brengen.

Deze Kick-Off is het startsein voor het werk van de buurtsportcoaches en vindt plaats op het sportplein tussen de brede school en de sportverenigingen aan de Kwekerijleane 2 in Berltsum. Tijdens de Kick-Off vinden er sportactiviteiten plaats voor jong en oud. Kom kennismaken met (nieuwe)
sporten zoals muurkaatsen, knotshockey, basketbal, voetbal, volleybal, yoga, cognitieve fitness, klimpiramide, bootcamp en boogschieten. Ook kunt u tijdens deze middag vragen stellen aan de buurtsportcoaches over sporten in Menameradiel.

Programma Kick-Off

* 13.30 uur - kennismaking en inloop
* 14.00 uur - officieel startschot door wethouder Pen
* 14.00 - 16.30 uur - sportieve activiteiten voor iedereen
* 16.30 - 18.00 uur - sportieve activiteiten voor jongeren en volwassenen.

Activiteiten in verschillende dorpen

Aansluitend aan de Kick-Off komt het beweegteam in de daaropvolgende week ook langs in de verschillende dorpen in de gemeente met een sport- en beweegprogramma:

* dinsdagochtend 19 juli in Dronryp
* dinsdagmiddag 19 juli in Deinum
* woensdagmiddag 20 juli in Boksum
* donderdagochtend 21 juli in Menaam
* donderdagmiddag 21 juli in sportpark 't Bosk in Bitgum.

Het ochtendprogramma begint om 10.00 uur en het middagprogramma om 14.00 uur. Kijk voor de plaats en tijden ook op de Facebookpagina van het Beweegteam.

Informatie

Wilt u meer weten over het Beweegteam Menameradiel? U kunt op onze website meer informatie vinden of lees de flyer (1.54 MB)(Lees voor) over het Beweegteam Menameradiel eens door!