Een gewonde bij verkeersongeval


Een gewonde bij verkeersongeval

Laatste update:
29-06-2016 | 11:32

Zevenbergen - Dinsdag om ongeveer 19.45 uur gebeurde een verkeersongeval op de oprit naar de A16, ter hoogte van Zevenbergen, waarbij meerdere personenauto's betrokken waren. Een 32-jarige man uit Spijkenisse is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval is vermoedelijk ontstaan doordat een vrachtauto en een personenauto, die bestuurd werd door een 32-jarige man uit Roosendaal, tegelijkertijd invoegden op de toerit naar de A16. De personenauto reed direct door naar de tweede baan, maar zag hierbij de aankomende auto van de man uit
Spijkenisse over het hoofd. Deze maakte een stuurcorrectie om een aanrijding te voorkomen, maar raakte in een slip en tikte nog net tegen de auto van de man uit Roosendaal aan. Vervolgens sloeg de auto drie keer over de kop en kwam tot stilstand.

De beide personenauto's zijn weggesleept door een takelbedrijf en de man uit Roosendaal is door agenten meegenomen naar het politiebureau voor een verdachtenverhoor. Hij heeft een verklaring afgelegd en mocht daarna zijn weg weer vervolgen. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.