Kom ook naar DelfSail 2016

Kom ook naar DelfSail 2016

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 30 mei 2016- Laatste update: 30 mei 2016 15:28 uur

Van woensdag 29 juni tot en met zondag 3 juli 2016 wordt DelfSail, het grootschalige en voor iedereen gratis toegankelijke nautische spektakel in en rond de haven van Delfzijl en de Eemshaven, gehouden. Het thema van DelfSail 2016 is 'a Festival of Energy'.

Rijkswaterstaat actief

Rijkswaterstaat is een van de partijen die tijdens DelfSail actief zorgt voor de veiligheid op het water met patrouilleschepen en rigid-hulled inflatable boats (rhibs's) van De Rijksrederij. U ziet een deel van ons werk dus ook vanaf de kade. We begeleiden de schepen.

Het Vooruitblik

Naast het maritieme gebeuren in de haven en een deel op de Eems, zijn er in de haven en het centrum van Delfzijl activiteiten. U bent van harte uitgenodigd ons op te zoeken op het festivalterrein in de haven van Delfzijl. Rijkswaterstaat staat, samen met alle partijen binnen het Programma Marconi in 'Het Vooruitblik' voor u klaar om alles te vertellen over de verschillende projecten en uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u tekeningen, impressies, film, kaarten en nog veel meer bekijken.

Wees gerust. De plek van 'Het Vooruitblik' waar u alle partijen kunt vinden ziet u echt niet over het hoofd. Vergeet niet uw fototoestel mee te nemen om de grootse zeilschepen vast te leggen, voordat ze op zondag 3 juli vertrekken richting Antwerpen.

Kijk voor het volledige programma op DelfSail 2016.