Ouderenfonds brengt oudere breiers samen in Zaltbommel

vrijdag 24 juni 2016 13:22 Binnenland

Dit is een origineel bericht van Nationaal Ouderenfonds

Zo'n tachtig deelnemers van Samen Breien komen woensdag 29 juni samen in Zaltbommel om ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. De ouderen ontmoeten elkaar vaker in kleine breiclubs. Nu komen ze allemaal samen om van elkaar te leren.

Samen Breien is een project van het Nationaal Ouderenfonds. Door het hele land zijn zo'n tachtig breiclubs actief, die ervoor zorgen dat ouderen elkaar kunnen ontmoeten terwijl ze samen breien of haken.

Milou van den Dool, cooerdinator van Samen Breien: "Breien is een heel sociale gelegenheid. Het is dan ook fantastisch dat ouderen nu nog meer mensen kunnen ontmoeten, doordat we een aantal clubs bij elkaar zetten."

Het Nationaal Ouderenfonds wil het Samen Breien-project de komende jaren graag uitbreiden. Daarvoor zijn vrijwilligers en sponsors nodig. Van den Dool: "We kunnen nog heel veel ouderen aanhaken, die nog geen breiclub in de buurt hebben. Iedereen die daarbij kan helpen is welkom." Geinteresseerden kunnen hiervoor contact opnemen met het Nationaal Ouderenfonds.

Locatie: Valeton 9c, 5301 LW Zaltbommel

Tijd: 14.00 - 16.00 uur

Pers is van harte uitgenodigd aanwezig te zijn. Aanmelden via m.vandendool@ouderenfonds.nl.