Drie nieuwe & unieke ontbijtgranen van Yespers

woensdag 29 juni 2016 10:06

Dit is een origineel bericht van Yespers

Na de lancering vorig jaar september van Yespers "smoothiespreads" komt Yespers met een nieuw en innovatief product op de markt. Yespers Granola in 3 verschillende smaakcombinaties: Yespers Puur, Yespers Noten & Fruit en Yespers Noten & Groente.

Deze nieuwe granola's hebben als basis havervlokken die mild geroosterd zijn in een fruitmix. Door de wijze van roosteren van de haver worden ze lekker krokant met een licht zoetje door het fruit. De combinatie van ingredienten van de drie soorten granola's zorgt er voor dat de voedingswaarden een stuk beter zijn dan veel andere producten in dit segment.

"Het klinkt misschien raar, geroosterd met fruit en wat groente, zegt Patrick Ooms, Head Business Development, 'maar deze Yespers Granola's zijn daardoor echt uniek in de markt en sluiten goed aan bij de vernieuwde schijf van vijf van het Voedingscentrum. Daarbij ligt de nadruk op het meer eten van groente en fruit. Met deze granola's begint je de dag dus meteen goed".

"Met deze innovatieve granola's met een fruitcoating en groentemix, geven we ook verder invulling aan onze missie als bedrijf", zegt Stefan Baecke, directeur van Yespers. De receptuur van deze fruitmix is namelijk zo samengesteld dat Yespers spreads in de toekomst opnieuw kunnen worden ingezet maar dan als ingredient. "Wat is er nu mooier dan op die manier met gezondere en lekkere producten aan een betere voedselvoorziening werken?"

"Beter betekent voor ons niet alleen die lekkere en gezondere producten maar ook beter als het gaat om de productie er van. We gooien met elkaar al veel te veel eten weg en als startend bedrijf is het een mooie uitdaging om vanuit je eigen productontwikkeling meteen na te denken over wat je kunt doen om je bijdrage te leveren aan het terugdringen van je eigen verspilling", aldus Baecke.

"Dat is wat wij bedoelen met Nieuwe Natuur. Niet opgedrongen vanuit de markt of regelgeving maar gewoon omdat we het zelf op die manier willen doen".

De nieuwe ontbijtgranen zijn te koop via de online winkel van Yespers: www.yesperwebschuur.nl

*

*

*

*