Jelle Staleman sluit aan bij Hole 18


UTRECHT, 20160629 -- Jelle Staleman komt het team van Hole 18 versterken. Staleman is een gepassioneerd Ski- en Berggids. Met zijn ervaring als bergbeklimmer kan hij een team trainen om de juiste mentale focus onder extreme omstandigheden te houden. Hierbij blijft de teamprestatie groeien zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Constant Smits van Waesberghe is bijzonder blij dat Staleman zich heeft aangesloten: “Een geweldige verbreding om juist een topsporter uit de bergsport bij Hole 18 te hebben, juist omdat het mentale bij bergsport zo’n belangrijke rol speelt”.

Jelle Staleman is vanaf 1 juli inzetbaar.

Over Hole 18

Hole 18 maakt de verbinding tussen topsport en teamprestaties en helpt teams en  individuen beter te worden. Als metafoor gebruikt Hole 18 daarvoor de golfsport en daagt daarmee teams uit om gezamenlijk een topprestatie te leveren. Uitgangspunt daarbij is om individuele sterkte, energie en waarden optimaal in te zetten. Organisaties presteren beter als teams beter presteren, teams presteren beter als het  individu beter presteert: daar helpt Hole 18 bij.

De kern van Hole 18 wordt gevormd door topgolfers Constant Smits van Waesberghe en Peter van Weel. Daarnaast zijn andere topsporters en professionals gelieerd aan Hole 18.