Talent in Opleiding BV winnaar 2016 in Buurtsport-en sportbegeleiding


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160630 -- Talent in Opleiding BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Buurtport- en sportbegeleidingsbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering. ‘TIO is een specialist op het gebied van buurtsport- en sportbegeleiding in de wijken. Het weet zijn uitgebreide vakkennis uitstekend te combineren met enthousiasme, een innovatieve aanpak, durf en visie waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Het wordt algemeen als een absolute topper in de branche gezien.’

Talent in Opleiding BV (2002) is een onderneming (8 vaste medewerkers en een schil van flexibele professionals) met als doel een bijdrage te leveren aan veilige, gezonde en actieve wijken. Vergroten van ontwikkelkansen voor iedereen is hierbij het uitgangspunt.  In opdracht van gemeenten, scholen en private opdrachtgevers organiseert Talent in Opleiding vele sportieve en gezonde activiteiten. Zelf is Talent in Opleiding proactief in het ontwikkelen van nieuwe ideeën die bijdragen aan de eigen missie en doelen. Het gaat verder dan alleen sporten. Het draait om het bijbrengen van meer besef van de voordelen van een actieve leefstijl bij kinderen en volwassenen. Maar ook om zelfredzaamheid, talentontwikkeling en participatie.Talent in Opleiding heeft het hoofdkantoor in Almere en is vooral regionaal actief, in Amsterdam en Almere.

Het bedrijf valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft. ‘In een markt die continu in beweging is, weet Talent in Opleiding door een vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen.’

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Talent in Opleiding een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen.

 

Mensen in beweging brengen

Talent in Opleiding drijft op eigen enthousiasme. De mensen die hier werken hebben in feite geen baan, maar doen iets wat ze heel leuk vinden. Het brengt mensen in beweging, midden in hun eigen wijk. Kernwaarden van TIO zijn Kwaliteit en Betrokkenheid. Binnen de aanpak staan sport en leren centraal. Alle medewerkers hebben een Sporten Bewegen-opleiding of een Sport en Gezondheidsopleiding afgerond of zijn daarvoor in opleiding. TIO maakt sport mogelijk voor alle doelgroepen. Het zorgt voor een aantrekkelijk, op de doelgroep afgestemd sport- en spelaanbod.

De Nominatiecommissie is van mening dat TIO een zeer gedreven organisatie is waar professionaliteit en kwaliteit samengaan in het bereiken van de mensen waarvoor zij zich inzet. Het wordt bedrijfsmatig gerund met oog voor continue ontwikkeling, vernieuwing en verbinding. En het is maatschappelijk zeer relevant. Op basis van die gronden kan TIO uitgeroepen worden tot branchewinnaar en dient het tevens in aanmerking te komen voor de Nationale Business Succes Award 2016.

 ‘Talent in Opleiding BV is een kleine, gespecialiseerde organisatie die het in haar wereld goed doet. Professionele werkomgeving en kwaliteit. Passie, innovatievermogen en oog voor verbinding, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper!’, aldus de jury.

Meer informatie: www.talentinopleiding.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Mw. S. Puttmann

Telefoon:  036-7112827  -  E-mail: (s.puttmann@talentinopleiding.nl)