Gratis veiligheidsscan voor agrarische bedrijven


Gratis veiligheidsscan voor agrarische bedrijven
30 juni 2016
Het buitengebied van de gemeente Gemert-Bakel wordt steeds vaker getroffen door criminaliteit. Denk hierbij aan diefstal, inbraken, vernielingen en hennepteelt in agrarische panden of velden.

De gemeente, politie en ZLTO afdeling Gemert-Bakel willen graag actie ondernemen tegen deze criminaliteit. Daarom zijn zij in gesprek gegaan met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) om te komen tot een praktische aanpak tegen criminaliteit in het buitengebied.

Gratis veiligheidsscan

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) biedt een gratis veiligheidsscan aan voor agrarische bedrijven. Een onafhankelijke veiligheidsadviseur komt dan naar uw bedrijf toe en neemt in een uurtje samen met u de veiligheid in uw bedrijf door. De doelstelling van de scan is
het verbeteren van de veiligheid rondom uw woning en bedrijf. Na de scan ontvangt u een schriftelijke rapportage met praktische maatregen die u kunt nemen. De uitkomst van de scan leidt niet tot verplichtingen.

Interesse? Meld u nu aan!

Aangezien het een pilot betreft kunnen er slechts 100 veiligheidsscans uitgevoerd worden. Heeft u interesse? Geef u dan op via zltogemertbakel@zlto.nl. Vermeld in de mail uw naam, adres en telefoonnummer.



Met elkaar werken we aan veiligheid!