L1 weer betrokken bij Medammecour


De tweede editie van de Medammecour on Tour, Limburgs enige echte rondtrekkende vasteloavendsrevu, heeft vandaag het programma bekend gemaakt. Mister Pinkpop Jan Smeets maakt zijn debuut op het Medammecour-podium. L1 maakt ook dit jaar opnames.

Jan Smeets zal voor het eerst in 50 jaar zelf als artiest voor het voetlicht treden. Jan Smeets is drager van de Gouden Narrekap en hij treedt daarmee in de voetsporen van Frans Pollux en Pierre Cnoops, die in de editie 2016 hun opwachting in de Medammecour maakten. De regie is ook komend
seizoen in handen van Rudi Videc. Op 16 januari zal L1 in Theater Heerlen een tv-registratie maken van de Medammecour on Tour.

Kaartverkoop
Nog voordat de officiele kaartverkoop op 1 juli van start gaat, zijn al honderden kaarten door abonnementhouders gekocht in met name Parkstad Limburg Theater Heerlen en De Oranjerie Roermond. "We hadden nooit kunnen hopen, dat na een pauze van 11 jaar, het Limburgse publiek de Medammecour weer
zo snel omarmt. Carnavalisten willen de Medammecour graag live meemaken en zijn er dus vroeg bij. We zijn helemaal terug van weggeweest", aldus organisator/presentator Marc Hermans.

Artiesten
Zijn collega Joost Meijs vult aan: "Ook in de editie 2017 hebben we weer een afwisselende groep van bekende en onbekende Limburgse artiesten weten te strikken voor de Medammecour. Wij hebben er nu al enorm veel zin in. Jammer dat we nog zeven maanden moeten wachten."

Naast beide heren van Ummer d'r Neaver en Jan Smeets zijn op dit moment bevestigingen binnen van zanger/pianist Mo Jones (Sittard), gitarist Pieter Vermeulen en drummer Geert Roelofs ( Heerlen), actrice Resi Coumans (Roermond), Showballet Exited (Oirsbeek), zanger Jos Mennen & Marjos
Metsemakers (Weert), cabaretier Raymond Clement (Parkstad), Dance2move, buutteredner/sjpassminister Fer Cousen (Kerkrade), kolderduo Upke Dupke (Schinnen), sopraan Amy Schillings (Vaals) en entertainer Ton Wolter (Weert).

De voorstellingen van de Medammecour on Tour zijn op 14 januari in de Brikke Oave Brunssum, 16 januari Parkstad Limburg Theater Heerlen, 25 januari Munttheater Weert, 31 januari Schouwburg Sittard en 3 februari Oranjerie Roermond.

Voor meer informatie en kaartverkoop: medammecour.nl en www.facebook.com/medammecour/