Tijdelijke bovengrondse containers en extra minicontainers in Voorbu..


Voorleeshulp

30 juni 2016 - In de wijken Voorburg Oud en Midden is er overlast van meeuwen die de vuilniszakken openpikken. Dit veroorzaakt rommel op straat en trekt ongedierte aan. De gemeente hecht veel waarde aan een schone omgeving en gaat daarom samen met Avalex twee dingen doen om deze situatie te
verbeteren:

1. Portiekwoningen krijgen tijdelijk twee minicontainers per portiek. Er staan dan geen losse vuilniszakken meer op straat op de ophaaldag. Woont u in een portiekwoning en zijn er bij u minicontainers bezorgd? Dan wordt u verzocht de minicontainers op de ophaaldag op de stoep te zetten.

2. Er komen tijdelijk extra bovengrondse containers. Er mogen dan geen losse vuilniszakken meer op straat gezet worden op de ophaaldag. U kunt uw losse vuilniszakken in de containers gooien.

De tijdelijke maatregelen gelden in principe tot 1 november 2016, maar verlenging is mogelijk als de situatie daarom vraagt. Eind 2016 start de gemeente met het plaatsen van definitieve ondergrondse containers voor de invoering van het omgekeerd inzamelen. Daarbij wordt gestart in Voorburg Oud
en Midden.

Vragen?
Kijk op www.avalex.nl of bel 0900 0507 voor meer informatie over omgekeerd inzamelen, de ophaaldagen en de bezorging van de minicontainers.
Vragen over het plaatsen van de tijdelijke bovengrondse containers stelt u aan de gemeente via www.lv.nl/contact of bel 14 070.