Hennep aangetroffen bij doorzoeking opslagbox


Hennep aangetroffen bij doorzoeking opslagbox

Laatste update:
30-06-2016 | 17:00

Moordrecht - Bij de doorzoeking van een opslagbox aan de Grote Esch is woensdag 29 juni circa 11 kilo hennep en 7 kilo hasj in beslag genomen. Daarnaast zijn er in een voertuig buitenlandse kentekenplaten, een vuurwapen met munitie en een taser aangetroffen.

Op 8 juni 2016 werd een onderzoek gestart, dat zich richtte op de vermoedelijke opslag van verdovende middelen in de opslagbox. Naarmate het onderzoek vorderde, bleek dat er verdovende middelen opgeslagen werden in de box en dat personen dagelijks met een auto van en naar de box reden.

Doorzoeking

Op woensdag 29 juni werd de opslagbox doorzocht. In het pand bevonden zich op dat moment vier personen, drie mannen van 21, 24 en 21 jaar uit Gouda en een andere andere verdachte van 54 jaar uit Utrecht. Bij de doorzoeking werd circa 11 kilo hennep en 7 kilo hasj in beslag genomen. Daarnaast
werd in een auto buitenlandse kentekenplaten, een vuurwapen met munitie en een taser aangetroffen. Alle vier de personen die zich in het pand bevonden zijn aangehouden.