Wagenvoorstelling Formula Electric Belgium - KU Leuven

24 JUNI 16. Met groot genoegen nodigen de studenten van het Formula Electric Belgium team u op 30 juni uit voor de wagenvoorstelling van hun gloednieuwe elektrische racewagen: de Umicore Isaac.

De studenten geven u op 30 juni graag meer informatie en visueel materiaal bij de nieuwe wagen. Ze schetsen ook hun ambities voor de komende racezomer.

Inwheelcomponenten met remschijfDe wagenvoorstelling zal uit twee delen bestaan:

Om 10u30 bent u welkom op het basketbalplein van Campus de Nayer te Sint-Katelijne-Waver, waar de nieuwe wagen zijn eerste rit ten aanschouwen van de pers zal volbrengen. Naast de demorit zal er ook ruimte zijn voor interviews met de studenten en voorzien wij digitale content.

Vanaf 17u30 bent u welkom in de stadsschouwburg van Leuven voor een persconferentie en aansluitend de officiele onthulling van de wagen zelf, die om 18u30 start. Ook hier zal een demorit uitgevoerd worden. Fotografen en filmcrew zijn hartelijk welkom gedurende het hele evenement.

U bent van harte welkom op deze voorstelling, graag een seintje op http://formulaelectric.be/roll-out als u erbij zal zijn.

Praktisch:

10u30: wagenvoorstelling op Campus De Nayer

Jan De Nayerlaan 5, 2860 Sint-Katelijne-Waver

17u30: wagenvoorstelling in Leuven

Stadsschouwburg, Bondgenotenlaan 21

21u: Demorit op Ladeuzeplein

Contact: Andreas Wauters, team manager Formula Electric Belgium