Symposium over zakendoen in en met Vietnam

Op 3 en 4 juli brengt een Vietnamese delegatie opnieuw een bezoek aan Emmen. De relatie tussen Zuidoost-Drenthe en Vietnam wordt steeds inniger. De eerste bedrijven uit Emmen en Hoogeveen doen inmiddels zaken in deze provincie.

De Viernamese delegatie wordt geleid door de heer Tran Van Nam, secretaris van het Partij Comite (de hoogste bestuurder) van Binh Duong provincie. Het bezoek vloeit voort uit bezoeken van bestuurders en bedrijven uit Emmen en Hoogeveen aan Vietnam in 2015 en 2016 en is bedoeld om economische betrekkingen tussen beide regio's te versterken.

Op maandag 4 juli organiseert de gemeente Emmen samen met de gemeente Hoogeveen en Stenden Hogeschool een symposium voor bedrijven die geinteresseerd zijn in zaken doen in Vietnam. Vertegenwoordigers van de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven uit de Vietnamese provincie Binh Duong zijn daarbij aanwezig.

De bijeenkomst op 4 juli is bedoeld voor ondernemers die al actief zijn in het buitenland en op zoek zijn naar nieuwe markten. De bijeenkomst is daarnaast een aanrader voor ondernemers die nog niet exporteren, maar erover denken naar Azie te exporteren.Het symposium wordt gehouden van 10.15 tot 14.00 uur in Stenden Hogeschool Emmen.

Meer informatie, waaronder het programma en mogelijkheid om aan te melden, is hier te vinden.

Zie het origineel.