Vragen over voorontwerp Markt? Kom naar de inloopavond op 20 juli!


[IMG]

29-06-2016

De Markt en Rozemarijnstraat zijn aan de beurt voor herinrichting. Doel is een (economisch) aantrekkelijk centrum voor iedereen. Ideeen van inwoners, ondernemers en de gemeenteraad zijn meegenomen in het voorontwerp van deze herinrichting. Dit ontwerp is onlangs vastgesteld door het college.

Hoewel het voorontwerp nu is vastgesteld, betekent dat volgens wethouder Van den Broek zeker niet dat er geen ruimte meer is voor aanvullingen of opmerkingen. Hij benadrukt dat het samen optrekken vooral moet worden voortgezet om een leefbaar en bruisend centrum in Boxtel voor elkaar te
krijgen. "Juist aanvullingen en opmerkingen 'onderweg' en door de gebruikers zelf aangegeven blijven ontzettend belangrijk," aldus Van den broek.

Inloopavond 20 juli

Inwoners en ondernemers worden uitgenodigd om op woensdag 20 juli hun suggesties te geven en informatie op te halen. Tussen 19.30 en 21.30 uur is iedereen van harte welkom in de bibliotheek aan de Burgakker.

Meer informatie

Impressies van het ontwerp en meer informatie over het project is te vinden op http://www.boxtel.nl/herinrichtingcentrum

Gerelateerd:

* Herinrichting Centrum