HBO rolt 4 juli rode loper uit voor Wolvenburg-gevangenis in Utrecht

vrijdag 24 juni 2016 11:31

Dit is een origineel bericht van HBO NL

Op maandagavond 4 juli rolt HBO Nederland de rode loper uit voor de Wolvenburg-gevangenis in Utrecht. Geheel toepasselijk vindt daar de premiere van The Night Of plaats. In deze nieuwe miniserie van HBO wordt een New Yorkse man opgepakt voor de mogelijke moord op een jonge vrouw. Een week voor de officiele start zullen de genodigden de eerste aflevering bekijken maar niet voor ze uit een van de aanwezige Escape Rooms zijn ontsnapt.

Verscheidene bekende Nederlanders hebben al te kennen gegeven de premiere bij te wonen waaronder Lieke van Lexmond, 'mol' Klaas van Kruistum, Penoza's Niels Gomperts, musicalster Vajen van den Bosch, presentatrice/actrice Nadia Palesa en ook de 12 misdadig mooie Miss Nederland finalisten geven acte de presence.

Wij attenderen de Nederlandse (foto)pers er graag op dat men zich kan aanmelden voor een plek aan de rode loper. In verband met een beperkt aantal plaatsen aan de rode loper willen wij u vriendelijk verzoeken om uw aanwezigheid kenbaar te maken via press@itsHBO.nl.

Praktische informatie:

Wat: rode loper tere ere van The Night Of

Wanneer: maandag 4 juli van 19:00 - 19:30 uur. Persaccreditatie: 18:45 uur

Waar: De Wolvenburg-gevangenis, Wolvenplein 27, 3512 CK Utrecht